VRIJDAG 16 JUNI - NIGHT FLIGHT TO RIO & DJ KICKEN

Na 4 succesvolle jaren met o.a. Het Foute Q-Music-feest, Wir Sind Spitze en de 90's Party, slaan we dit jaar een andere weg in. De weg naar Amsterdam! Want in het Noorden van het land heeft deze feestband al een enorme reputatie opgebouwd. Hoog tijd dus dat Susteren kennis gaat maken met de sensationele show van Night Flight to Rio!

Met een 10 koppige bezetting zorgt de band voor een onvergetelijke ervaring. Het is dé feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die Night Flight to Rio meeneemt, werkt aanstekelijk. Pop, Dance/Club, Rock, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show. High Energy… Solide… Méér dan een Coverband.

Naast de show van de Amsterdamse formatie zal DJ Henri Kicken zorgen voor een te gekke muzikale omlijsting. Tijdens de 90's party in 2014 zette hij de tent al op de kop en ook dit jaar zullen alle heupen op de proef worden gesteld. 

Entree voor deze avond bedraagt €7,50 per persoon in de voorverkoop en €10,- aan de kassa. Tijdens deze avond is ook de Kermis geopend!!! Vanaf 19.30 is de tent geopend en sluit om 01.00. 

Tickets voor deze geweldige avond zijn vanaf 17 april te verkrijgen bij onderstaande adressen in Susteren:

  • Rijwielcentrum Susteren - Marktstraat 16A
  • Wendy Jeans - Feurthstraat 30
  • Café d'n Hermeniezaal - Feurthstraat 56

  

ZATERDAG 17 JUNI - KINDERMIDDAG

De kermis is vanaf 13.00 geopend. In de tent zijn tal van activiteiten voor de kleinere onder ons.

  • Kermisclown
  • Balonnenwedstrijd  
  • Mini-Playback Show
  • Gratis Pony Rijden
  • Demonstraties van verschillende sportverenigingen
  • Gratis Schminken en nog veel meer........

Om 16.00 zal een afgevaardigde van het college de kermis officieel openen. De weersvoorspellingen zijn gunstig, dus blijf niet op de bank zitten en geniet samen met ons van de zomerkermis 2017.

ZONDAG 18 JUNI - FAMILIEDAG

Zoals u misschien weet bestaat er vanaf oudsher een relatie tussen kerk en kermis. Met deze gedachten organiseren wij in samenwerking met beide kerkbesturen een eigentijdse Heilige Mis in het mooie feestpaviljoen. Deze zal onder leiding van Deken Louvenberg om 10.00 plaatsvinden.

Aansluitend zal wederom een sacramentsprocessie plaatsvinden. De exacte route zal zijn:
Raadhuisplein - Swentiboldstraat - Feurthstraat - Wilhelminalaan - Marialaan
Het zou leuk zijn als iedereen langs de route de vlag buiten hangt!

's Middags barst het feest in de tent los met DJ Wim Frijns. Hij zal vanaf 14.00 feestnummers ten gehore brengen. Daarnaast zal er een spetterend optreden plaatsvinden van Rein Mercha & Karel Verspaget.

Toegang tot het feestpaviljoen is GRATIS !! De Kermis is uiteraard de gehele middag geopend.